5 Snežene Kepe Maker Posnetek Otrok, Šport Na Prostem, Pozimi Plastičnih Plaz Plaža Pesek Plesni Orodje Otroci Outdoor Snežene Kepe Boj Orodja 8

€1.08 €1.29

Opis:

5 Snežene Kepe Maker Posnetek Otrok, Šport Na Prostem, Pozimi Plastičnih Plaz Plaža Pesek Plesni Otroci Snežene Kepe Boj Orodja

Specifikacije:

Material: Plastika

Velikost: za 18,6*16.5*6 cm/7.32*6.5*2.36"

Barva: barvo Naključno

Specifikacije:

Značilnosti:

V prejšnjih snežne kepe igre, snežene kepe bile stisnjene z roko, in rokavice bilo treba odstraniti, da poostrijo njih, tako da roke so bile hladne in mrzle.

Zdaj je to izdelek, ki ne samo, da lahko ne vzemite off rokavice, temveč tudi plaz se je hitro in dobro, snežne kepe boj, da je priročen, da se zagotovi, da je vaš otrok zmago sto bitkah!

Nove vrste zelenega nestrupeno predelavo plastike, orodja za risanje bori, smiselno strukturo modela, dobra prilagodljivost, ne samo, da snežene kepe hitro, ampak tudi bolj lepa in ne boji se otroka majhne roke zamrznjena, je nova generacija otrok, da se vrnete k naravi spadajo v svojem otroštvu bistvene artefaktov.

Mama in oče ali svojih otrok in prijateljev, ki se pridružijo v snežne kepe boj, pick up plaz posnetek, dal sneg v žogo in nato vrgel, nad in igrati s seboj.To je neskončne zabave.

Paket Je Vključeno:

1 X Plaz Posnetek

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!


  • velikost: 18.6*16.5*6cm/7.32*6.5*2.36"
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastičnih mas
  • Barve: Naključno

Oznake: xr zaščitna sklad.

Rsk Project
2021-04-06
5/5
Perfect. I highly recommend.

Morda vam bo všeč tudi