Sajenje Goba Raste Goba Semena Starter Stroki Brez Seme za Vrtne Zasaditve Hydroponic Plug Tal Blok Maker

€0.87 €2.18

Sajenje Goba Raste Goba Semena Starter Stroki Brez Seme za Vrtne Zasaditve Hydroponic Plug Tal Blok Maker

Opis : 1. 5/20packs združljive semena pod gobice, kalivost semena goba pod nadomestki, semena, korenine goba svečke za hydroponic notranji vrt kompleti, kalivost semena (razen semen).

2. Gobo vtič je primeren za kalivost semena.

Značilnosti :

1. Vsaka sadika goba ima veliko majhnih lukenj, kar je priročno za semen germinate in izbruhne v lupini, in lahko zmanjša obremenitev na primernih priložnostih.

2. Visoko-kakovostni Materiali: Izdelana iz visoko kakovostnih goba, mehka, trpežna in dihanje, večkratno uporabo in nepremočljiva, ki lahko zagotovi varnost rastlin.

3. Kot nalašč Velikost: Uporabljajte jih s sajenjem košare ali semena vnos sistemov pridobiti zanesljive kalivost in zdravega razvoja korenin.

4. Primeren je za cvet sadike/zelenjavnih sadik/centraliziran sadike za enostavno upravljanje/enostavna za premikanje in prevoz/selitve in obiranja ne poškodujete korenin, hitro rast/singling pojav lepo, usklajeno rast.

5. Pogosto se Uporabljajo: Zelo primeren za germinating od hydroponic rastlin v DIY vrtec škatle in kloniranje stroji.Ali uporabljate komercialno kloniranje pralni ali namenske vrtec polje, to je prava izbira za obrat kalivost.

6. V tem požaru je medij desi gned za delo z dome semena vnos sistem.

7. To udobno in ekonomično goba se lahko uporablja za vse življenje!

8. Ko ste pripravljeni, da začnete sajenje novega pridelka blokov, se najprej prepričajte, da je blok je temeljito razkužiti (toplo vodo z blok belilo je dobro).Nato namočite gobo, v toplo vodo za nekaj minut.Lahko se raztegne za izpostavljajte en konec pre-izvrtane luknje.Preprosto potisnite seme v luknjo vsako gobo in kraj goba semena v celico sajenje blok, in lahko hodi na drugo zdrave in močne seme!

9. Biološki goba je sestavljen iz pire grah, sintetičnih vlaken bloki in elastičnih polimerov.

Gobice so tudi biološko razgradljive.

10. 5/20planting spužve, ki je primerna za dome semena sistem.

11. Enostaven za Uporabo: Samo namočite v vodo za nekaj minut, da vnesete sajenje opeke.Biološko gobo, ki je sestavljena iz graha, sintetičnih vlaken palice in lepilo polimerov.Gobo je tudi biorazgradljiva!

12. Gobo uporablja oljne ekstrakta, da ustvarite odlične semena prehrane.

Specifikacije :

Ime: Sajenje Goba

Material: biochar bombaž

Velikost: približno 20*20*50mm/0.79*0.79*1.97 palčni

Seznam Vsebine:

A: Gobe*5

ali

B: Gobe*20

ali

Opomba :

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični, biochar bombaž
  • Ime: Sajenje Goba
  • Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina: Da,

Oznake: bonsaj tal, koruza seeder, komplet stroka, zeleno cvet semena, bonsaj semena, priročnik seeder, sadika tal, skledo riža, tal, glinenih tleh, .

Morda vam bo všeč tudi