VILEAD Smolo Pladenj Cirkus Dekle Kip Skandinavski Slog Figur Dnevna Soba, Spalnica Namizno Dekoracijo Urad Okraski Doma Dekor

€25.24 €40.72

Opombe:

Če Ste Prejeli Paket Zdrobljen, Prosimo Ne Odpirajte Spora in Pusti Negativne Povratne informacije, Prosimo, Obrnite na Nas Prvič, Bomo ravnali Z Njim, Ne Skrbi !

Opis:

Smole pladenj cirkus dekle kip lahko postavite na namizje dnevna soba, spalnica, pisarna, in pladenj, na njem se lahko uporablja, da dajo nekaj

Opomba:

1. Padec dostava za naročila, so podprte.Padec dostava za naročila:vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Regionalna Funkcija: Evropa
  • Tema: Ljudje
  • Material: Smole
  • Blagovna Znamka: Vilead

Oznake: nude kip, kosilo pladenj, sculptur, dekor pladenj, Vilead, islam ozadje, nadstrešek prikrivanje, catrinas številke dekoracijo, dekle pladenj kip, doma dekor.

Kingsaberhawk
2021-06-03
5/5
Excellent products and service well packaged for safe delivery

Morda vam bo všeč tudi