DAOZAVTB8D0 DA0ZAVTB8D0 Za Acer Aspire A315-51 Series USB Avdio Odbor Testirani

€22.04

Vrnitev& Vračilo&Spremembe Dtails:

1. Odlično preizkušen z 90 dni garancije. 2. Kupec in Prodajalec stojalo vsaki strani ladijskega stroškov za izmenjavo če motherboard težave s prodajalca.Kupec plačati za dodatno ladjar stroškov, če izmenjavo drug model.

3. Sprejeti nadomestila, če motherboard težave s prodajalca,vendar kupec stati ladijskega stroškov.

4. Nerazumnih zahtev za povrnitev & kupec kupil napačen model.Samo nadomestilo 80% kupno naročilo.Če matični plošči je poškodovan .Smo zavrne vračilo in tudi mi smo prosim za komunikacijo s kupcem za rešitve.

5. Vračajo postavka je treba navesti številko za sledenje in bolje, da se jih je prejel v Garancijo.Opozorilo: ne sprejeti spora brez komunikacije.povratne informacije: 1.Ali pre-prodaja in pre-ko, če imate kakršnakoli vprašanja,lahko z E-pošta, MSN ali klepet na spletu, kontaktirajte nas,

Bomo nemudoma odgovoriti na vaše vprašanje . 2:zanašamo na zadovoljstvo, da successed , Zato je vaše mnenje je zelo pomembno, da nas ! 3:Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev ,prosim, pustite nas dobre povratne informacije ,se vam vnaprej zahvaljujem !


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: DA0ZAVTB8D0
  • Vrsta: Priključki
  • Blagovna Znamka: Yealanno

Oznake: Acer, acer aspire 3 a315 51, a315 acer, acer aspire a315 51, gtl k1600, acer prenosnik, acer aspire 3 prenosni računalnik, compaq cq50 motherboard, hp 6910p tipkovnico, komatsu monitor.

Morda vam bo všeč tudi