2011 Shen Pu-erh Chagao Zelena Folijo Pakiranje Visoke Kakovosti, Surovo Pu-erh Krema Cha Gao

€8.48 €16.94

Če želite kupiti več čaj, so dobrodošli, da obiščete našo spletno trgovino!

Uvod:

Pu ' er čaj je večinoma proizvajajo v Xishuangbanna, Linyi, in Puer v Yunnan Province.Pu-erh čaj, ki je bogat v oranžno in rumeno, dolgotrajno aromo, edinstven okus, močno mehak okus in dolgotrajno odpornost proti pene.

Pu ' er čaj ima številne funkcije, kot so zniževanje krvnih maščob, zmanjšanje teže, zavira prebavo in prebavo, segrevanje želodec, povečanje tekočine, žeja kaljenjem, pitje in razstrupljanje.Lahko Qingwei Sheng Jin, prebavo in flegma, mačka, razstrupljanje, diuretik in prehlad, kašelj in flegma, nižje ravni holesterola v krvi.

Puer raw čaj je narejen iz Yunnan velikih listov soncu posušen črni čaj, ki je izšla na naraven način, brez umetnih fermentacijo in kopičiti.Čaj čaj je močan, zanimivo, novih ali starih bližini močan čaj okus čaja, astringency, juha barva je plitvo ali rumena.Čaj je bogata s polifenoli, kul, toplota, toplota, razstrupljanje, prebavo, žeja Sheng Jin, odvajalo učinek.Pu ' er čaj čaj je blag želodec, varuje želodec, trebuh, krvne maščobe, debelost in druge zdravstvene funkcije.

Lastnosti izdelka:

Ocena: AAAAA

Puer Tip: Raw Puer, Sheng Erh

Teža: 50 g / 100 g / 250 g / 500g / 1000g

Seznam vsebine: 1 * Puer čaja

Rok trajanja: več bolje

Mesto Pridelave: Yunnan na Kitajskem

Datum Proizvodnje: 2011

Shranjevanje:

Kul in prezračen prostor, izogibajte se neposredni sončni svetlobi.


  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: pu erh čaj olje, filter za hookah, hookah glušnika, smole, čaj, tajvan čaj, j530f lcd, Mravlja človek, pu erh čaj kozarec, obleko salsa, obleko tango.

Morda vam bo všeč tudi