Klimatska Naprava Okno Komplet Za Nastavljiva Okna, Komplet Ploščo Izpušnih Cevi, Cevi, Priključek Za Prenosna Klimatska Naprava

€13.68 €34.19

Prenosna klimatska Naprava Okno Komplet za Nastavljiva Okna, Komplet Ploščo Izpušnih Cevi, Cevi, Priključek za Prenosna klimatska Naprava

Bullet Točk:

1、Skupaj AC Enote Pribor: Ta prenosna klimatska naprava okno komplet vsebuje vse dodatke, ki jih potrebujete.

2、Vrhunsko Združljivost: prenosna klimatska naprava okno prezračevalni komplet vsebuje 4 plošče, katerih skupna dolžina 43 cm/16.93 palčni(o) in največ nastavljiva dolžina 140 cm/55.12 palčni(o), da se zadovoljijo potrebe različnih okno višine.

3、Posebna Oblika: Naša prenosna klimatska naprava drsna okna komplet plošče so različne, v oblikovanje, in so funkcija nastavljiv tirih, in so trdna, tako da ni treba skrbeti za ločevanje med 2 plošče.Vertikalno in horizontalno namestitev metode.

4、Vzdržljiv Material: AC okno komplet je narejen iz trpežnega PVC materiala, ki je lahek, enostaven za namestitev in odstranjevanje, ki je primerna za domačo ali pisarniško uporabo.

5、Izboljšano Tesnjenje: Obstaja vrzel med o določitvi ploščo in prilagajanje plošče, za nastavljivo ploščo je ožji od pritrditvene plošče.Prihaja z tesnilni trak, ki je pritrjen na spoj med oknom in tesnilni plošča, ki učinkovito preprečujejo vročega zraka iz vstopajo in določitvi vsako ploščo.

Opis:

Skupaj AC Enote Pribor: Ta prenosna klimatska naprava okno komplet vsebuje vse dodatke, ki jih potrebujete.

Vrhunsko Združljivost: prenosna klimatska naprava okno prezračevalni komplet vsebuje 4 plošče, katerih skupna dolžina 43 cm/16.93 palčni(o) in največ nastavljiva dolžina 140 cm/55.12 palčni(o), da se zadovoljijo potrebe različnih okno višine.

Posebna Oblika: Naša prenosna klimatska naprava drsna okna komplet plošče so različne, v oblikovanje, in so funkcija nastavljiv tirih, in so trdna, tako da ni treba skrbeti za ločevanje med 2 plošče.Vertikalno in horizontalno namestitev metode.

Vzdržljiv Material: AC okno komplet je narejen iz trpežnega PVC materiala, ki je lahek, enostaven za namestitev in odstranjevanje, ki je primerna za domačo ali pisarniško uporabo.

Izboljšano Tesnjenje: Obstaja vrzel med o določitvi ploščo in prilagajanje plošče, za nastavljivo ploščo je ožji od pritrditvene plošče.Prihaja z tesnilni trak, ki je pritrjen na spoj med oknom in tesnilni plošča, ki učinkovito preprečujejo vročega zraka iz vstopajo in določitvi vsako ploščo.

Specifikacije:

Ime: Prenosna Klimatska Naprava Okno Kit

Barva: Bela

Material: PVC

Velikost: kot prikazano

Primeren za: prenosna klimatska naprava adapter

Kakovost: Enostavna vgradnja, zamenjava opreme za prenosna klimatska naprava

Seznam Vsebine:

Plošča*4

Spojnik*1

Vijak Za Pribor*4

Trak*1

Opombe:

1. Zaradi ročnega merjenja, je lahko velikost toleranca 1-5 mm.Prosimo, preverite vašo velikost okna pred nakupom.

2. barve element, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.


  • Barve: bela
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Prenosna Klimatska Naprava Okno Kit
  • Vzorec: TISKANE
  • Pakiranje Seznam: Ploščo 4
  • Padec ladijskega prometa: Podpora
  • Ime: Prenosna Klimatska Naprava Okno Kit
  • Material: PVC
  • Slog: Sodobno

Oznake: plastični ločite orodje, plastično črpalko steklenico, likoven dežni plašč, plastični buče, Ločite Orodje, plastični bazen s toboganom, yz450f 2013 tesnilo.

Morda vam bo všeč tudi