WUTA 815 Usnje Obrti Klasičnih Denarnice Akril Predlogo Orodja za Rezanje Vzorec določiti Jasna Model za DIY Izdelavo Kratkih Denarnice Denarnica

€15.33 €17.04

Kaj je vključeno v paket : en niz vzorec (brez primeru, usnja ali orodja, vključno)

Značilnosti: Akril predlogo za izdelavo kratkih denarnice.(predlogo samo) Končni izdelek dimenzije:(d x Š ) 115 x 110 mm ali 4,5 x 4.3 cm.Končni izdelek struktura:6 reže za kartice, 1 bill prostor Jasno akril vzorec pomaga rezanje in prihranite čas Specifikacije: Model No: WT815

Material: Akril/PMMA Tip: Jasno, Debelina : 2 mm Uporaba:usnje handcraft predlogo traja približno 1,5 cm.ft usnje narediti kratek denarnice.OPOMBA: denarnice in orodja, ki se je pojavil na sliki so samo za vašo referenco, niso vključene v tem vrstnem redu. Usnje tip je potrebno: 1.6-1.8 mm debeline rastlinsko strojeno usnje, endotelijskih priporočamo, da uporabite o 1,0 mm debeline usnja.Paket vključuje : skupaj 5 kos akril predlogo,, kot je ta slika spodaj : (nobenem primeru, usnja ali orodja, vključno)

O WUTA Akril Predlogo: -----1. Moramo sprejeti akril kot material, iz naše predloge.Jasno akril predloge so razvili, da bi usnje mojstra prednost, ker lahko natančno poiščite in si oglejte usnje površino za optimalno postavitev.To tudi omogoča, da se izognete napak pred rezanjem izogibanje odpadkov. -----2.Laser cut predloge funkcija šiv luknjo lokacije za natančno poravnavo, seveda lahko vbod s svojo razmika. -----3.Vrhunsko weatherability, daljši izpostavljenosti vlagi, ali celo popolno potopitvijo v vodo, ni bistveno vpliva na mehanske ali optične lastnosti tega materiala. -----4.Naše jasne predloge garniture so narejene iz trpežne, pleksi steklo.Veliko več razbila odporen in vzdržljiv , vendar je še vedno lahko razdelimo s hudo upogibanje ali zlorabo -----5.Preprosti nasveti so na predloge, ki vam pove, katere del je, in debeline usnja potrebujete -----6.Debelina akril predlogo je približno 2 mm,ki jih lahko uporabite kot vladarji,neposredno določanje položaja, samo izrežemo delov, barvanje, spenjanje in šiv,tako priročno. -----7.Predloge so razdeljene v različne kos s številkami.Na primer, če predlogo set je sestavljen iz 4 delov, številke bodo 1/4, 2/4, 3/4 , 4/4. Na ta način boste videli, kateri del manjka ali ne. -----8.Akril gradivo,predloge, se morajo uporabljati za dolgo časa! -----9. Dobrodošli, da preverite za več predloge(denarnice,vrečke,zaboje,itd.) v naši wuta Porocni-salon.si trgovini.OPOMBA: Ne, navodila ali video za predloge.

Debelina akril predlogo je približno 2 mm,ki jih lahko uporabite kot vladarji,neposredno določanje položaja in rezanje,tako priročno.

Končni izdelek(primer ,ne vključujejo v paketu)

OPOMBA: kratek denarnice in orodja, ki se je pojavil na sliki so samo za vašo referenco, niso vključene v tem vrstnem redu.

Končni izdelek dimenzije:(d x Š ) 115 x 110 mm ali 4,5 x 4.3 cm

Delovni proces

Opomba: končnega izdelka in orodja, ki se je pojavil na sliki so samo za vašo referenco, niso vključene v tem vrstnem redu.

Uporabite WT815 Akril Predlogo, ki jo želite izrezati usnje kos,potem continute spodnji postopek.


  • Številka Modela: WT815
  • Vrsta Debelo: No
  • Nastavite Vrsto: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Akril
  • Blagovna Znamka: WUTA

Oznake: usnje predlogo denarnice, cut, tatra, plovila usnje, akril drevo obrti, tatra tovornjak, čas orodja usnje, ootdty leather craft, wuta usnje orodje strani, usnje matrica.

Wowkulin1995
2021-02-17
5/5
All right, quality and delivery

Morda vam bo všeč tudi