Zamenljivi Sezonsko Dobrodošli Lesa, Znak Dobrodošli na Naši spletni Visi Prijavite Les vhodna Vrata Dekoracijo Sten XKW

€9.10 €18.21

Zamenljivi Sezonsko Dobrodošli Lesa, Znak Dobrodošli na Naši spletni Visi Prijavite Les vhodna Vrata Dekoracijo Sten XKW

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Velike razsežnosti in jasne besede, ki bodo vidne tudi iz velike razdalje, je ta paket vključuje tudi sezonsko okraski za ujemanje z različnih festivalih in zamenjava za različne sezone.

2. Ta raznolika okraski, vsebuje lepilo nalepke, ki omogoča enostavno pritrditev ti okraski na kjerkoli, samo uporabiti jih želite spremeniti, in se ujemajo z ustreznimi sezone okraski.

3. Gnome je pripravljen, da bi blaginje in srečno na svoj dom; lahko dal to v vaši dnevni sobi , kuhinji ali kjerkoli vam je všeč.

4. Lahko podarite kot darilo za vašega soseda, prijatelja ali sorodniki, da pokažejo svojo ljubezen in skrb za njih, enostavno nadgrajevanje odnosov.

5. To je stilsko dekoracijo, ki omogoča vašem domu toplo dobrodošli, vaša družina in prijatelji.

Obvestilo:

Dejanske barve se lahko razlikuje od slike zaradi nastavitve računalnika.

Prosimo, dovolite manjša odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 Set x Zamenljivi Sezonsko Dobrodošli Lesa Znamenje


  • Oblika: Krog
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Lesa;Leseni
  • Slog: Pastorala

Oznake: neon luči prijavite črke, lesene doma deore, welcom, diy lovilec sanj, komplet, med nami plakat, majica van halen, neonske luči znak, woodsy doma dekor, znak po meri, prijavite lesa.

Morda vam bo všeč tudi